Odprite vrata v tropski raj in uživajte v popolnem vzdušju poletja z Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. Dišava, ki je bila lansirana leta 2016, je navdih našla v odsevih zlate sončne svetlobe nad azurno obalo Sredozemlja. Steklenička v obliki romba v turkizno modri barvi pa vas bo gotovo očarala.
Uživajte v brezskrbnem trenutku in se popolnoma prepustite občutku sreče in veselja z uvodnimi akordi, ki vsebujejo osvežujoč vonj bergamotke, citrusnih akordov in aromatične sivke. V osrčju dišave se skriva aroma jasmina, zaključek pa sestavljata cipresa in kašmir.
Sprehodite se po peščeni plaži, občutite dotik sonca in lahek vetrič z vsemi svojimi čutili in se oblecite v očarljiv vonj dišave Roberto Cavalli Paradiso Azzurro.
Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.
Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.
V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, COUMARIN, FARNESOL, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, METHYL 2-OCTYNOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL ALCOHOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS.
Za sestavo izdelka je odgovoren proizvajalec. Na embalaži izdelka preverite trenutno sestavo.
Interparfums Inc
Av. de Frontenex 6, 1207 Geneve, Switzerland
www.interparfumsinc.com
super dišava za poletje
Modra barva zavaja, po sestavinah bi parfum moral biti svež, a najbrž zaradi tuberoze in vanilije postane slajši. Obstojnost v redu.